Hur sammanfattar man över 75 år som förpackningsproducent?

Kort och gott, det går inte. Men från första dagen har våra förpackningar tjänat ett syfte – att skydda.

Från början ett produktskydd – idag ett varumärkesskydd. För någon gång under resans gång uppgraderades lådan och blev till den bästa säljaren. Sen avslöjar ju vårt namn vad vi alltid har jobbat med. Idag mer aktuellt än någonsin – Kartong. Men kartongen som råvara är bara mediet. Från platt ark till färdig förpackning är disciplinen. Här har yrkeskunnande och stolthet tillsammans med teknik och nyfikenhet gått i arv under 75 år.

Att det sitter i väggarna har du hört många gånger. Men vad är det egentligen som sitter i väggarna hos en 75-åring?
Erfarenhet – visst. Vishet – kanske.
I våra väggar sitter det en stark familjeanda. Den är tryggheten i att vi tar hand om varandra och tillsammans skapar vi en trivsam och trygg arbetsmiljö. Vi är inte alltid överens eller tycker lika, men det driver oss bara framåt.
Sen har vi ju såklart yrkesstoltheten, inte den där som skrävlar och tar plats. Nej, denna stolthet manifesterar sig sällan tydligt men den finns hos oss alla och den sitter i väggarna.
Och vi har den där strävsamma, nyfikna och uppfinningsrika andan. Den som lyssnar på vad våra kunder vill ha idag, men är i ständig rörelse för att göra det ännu bättre i morgon.