Kom och se konkreta resultat av våra certifieringar

 

Hör du till dem som bara gör affärer med företag som har certiferat sitt ledningssystem? Då är du inte ensam. Menar man allvar i en bransch, så tycker även vi att man ska kunna mätas och bedömas mot en branschstandard.

Eftersom Gafs Kartong har kunder i många olika branscher, är vi certifierade för flera kvalitets- och ledningssystem.

FSC®
Forest Stewardship Council® är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar, genom sitt certifieringssystem FSC®.
Gafs Kartong följer FSC:s regler (standarder) för skogsbruk och spårbarhet. FSC-märket gör att konsumenter och företag kan välja varor av trä som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Vårt licensnummer är FSC® C136804.

ISO 9001
Kvalitetssystemet ISO 9001 är inte branschspecifikt, utan gynnar alla våra kunder. Det säkerställer att vi alltid tillverkar och hanterar dina förpackningar precis som vi kommit överens om, kort sagt.

ISO 22000
Livsmedelsstandarden ISO 22000 är ett system för säker livsmedelshantering och egenkontroller enligt HACCP. Strikt hygien är naturligtvis viktigt för livsmedel, men även för läkemedel, elektronik, med fler produkter.

ISO 14001
Miljöledningssystemet ISO 14001 säkerställer effektiv hantering av material, energi och avfall i vårt dagliga arbete. Dokumenterat miljöarbete är viktigt i alla led: för oss, för dig och för dina kunder.

Om du undrar vad våra certifieringar kan innebära för dig, så är det först och främst att du kan vara trygg med oss som leverantör. Men kvalitet, hygien och miljöarbete ska egentligen upplevas på plats.

Välkommen att boka ett besök hos oss.

Vi gör det yttersta

Gafs Kartong utvecklar och tillverkar konsumentförpackningar i kartong och microwell. Vi är en leverantör med fullservice som konstruerar, trycker, tillverkar och lagerhåller dina förpackningar.

Gafs Kartong AB
Västbovägen 49
331 53 Värnamo

tel. 0370-207 00
e-post. info@gafs.se