Välj kartong och få ett uppslagsverk på köpet.

Du vet att det är skillnad på kartong och kartong. Kvalitet, ytvikt och tryckbarhet är bara några parametrar som skiljer en kartong från en annan. Frågan är bara, vilken kartong ska användas till just din förpackning?

Eftersom alla våra förpackningar baseras på kartong, ställs vi dagligen inför den frågan. Och eftersom materialet står för cirka 50 % av din kostnad för hela förpackningen, måste vi vara säkra på att alltid ha rätt svar. Du vill varken ha onödiga kostnader eller lådor som tappar formen på butikshyllan.

För att optimera materialet till din förpackning krävs kunskap om hur olika kvaliteter av kartong fungerar, på kort sikt och över tid. Kunskap som gör oss kostnadsmedvetna i alla lägen. Kunskap som gör att vi kan förutsäga hur kartongen fungerar i din inpackning. Kunskap som även omfattar udda kvaliteter som sticker ut och får extra uppmärksamhet.

Att vara bekväm med en standardkartong är enkelt. Att kostnadsoptimera materialet för unika förpackningslösningar är något helt annat.

Fråga oss experter. Efter 65 år och tre generationer med Gafs Kartong har vi skäl att kalla oss det.

Vi gör det yttersta

Gafs Kartong utvecklar och tillverkar konsumentförpackningar i kartong och microwell. Vi är en leverantör med fullservice som konstruerar, trycker, tillverkar och lagerhåller dina förpackningar.

Gafs Kartong AB
Västbovägen 49
331 53 Värnamo

tel. 0370-207 00
e-post. info@gafs.se