Bygg förpackningar som håller takten.

Du vill ha en förpackning som på alla vis passar perfekt för din produkt. Vi tycker att förpackningen dessutom ska vara 100 % anpassad till din produktion.

Eftersom dina produktionskostnader påverkas av förpackningens utformning, är vi nyfikna på hur det ser ut hos dig. Hur fungerar din inpackning av produkten? Finns det moment eller problem som du försöker komma runt? Hur klarar människor och maskiner tempot i inpackningen?

Olösta frågor kan bero på att förpackningslösningen inte stämmer med förutsättningarna i produktionen. Därför är det viktigt att få upp dem på bordet när en ny förpackning ska ta form. Egentligen är det skäl nog för att undersöka en bättre förpackningslösning, eller hur?

Vi har sett många inpackningsstationer och lösningar på lay-out och utrustning. Du kan använda våra erfarna ögon för att syna flaskhalsar och genvägar. Du kan diskutera resning, limning och förslutning av lådflikar på plats. Och du kan alltid förvänta dig rätt kombination av förpackningskonstruktion och material för dina maskiner. Det är grunden för effektiv inpackning.

Vi nöjer oss inte med att påstå att rätt förpackning ökar värdet på din produkt. Vi tror att den även kan spara pengar i din produktion.

Vi gör det yttersta

Gafs Kartong utvecklar och tillverkar konsumentförpackningar i kartong och microwell. Vi är en leverantör med fullservice som konstruerar, trycker, tillverkar och lagerhåller dina förpackningar.

Gafs Kartong AB
Västbovägen 49
331 53 Värnamo

tel. 0370-207 00
e-post. info@gafs.se