Fakta på bordet istället för överraskningar i lådan.

 

Din förpackning behöver lika stor omsorg som produkten den ska skydda, exponera och sälja. Förpackningen ska öka värdet på din produkt, så du är på rätt spår om du tänker göra förpackningen ännu mer effektiv och säljande. Ett lönsamt spår.

Följer du din produkts värdekedja – från inpackning och genom alla distributionsled fram till användaren – så kommer olika infallsvinklar på förpackning att dyka upp. Under resans gång får du indata till en grundlig analys och förmodligen en del idéer till din förpackningsleverantör.
Här skulle vi kunna ta över stafettpinnen och börja producera din förpackning. Men så brukar det inte gå till. Istället brukar vi delta aktivt i analysen av din produkt och bidra med kunskap som vi samlat på oss ända sedan 1947.

När du presenteras för våra förpackningsidéer har vi prövat dem mot en strukturerad process, där erfarna ögon vrider på lösningen och synar förpackningen ur många perspektiv: inköparens, produktionens, säljarens och konsumentens. Vår analys slutar med att du får tydliga besked om hur förpackningen kan förbättras, och vad det innebär i tid och pengar. En tidplan som omfattar allt från pappersleverantör till reklambyrå och en kalkyl som visar hur förpackningen blir lönsam. Visst vill du ha alla fakta på bordet innan ditt förpackningsprojekt drar igång för full maskin?

Vi gör det yttersta

Gafs Kartong utvecklar och tillverkar konsumentförpackningar i kartong och microwell. Vi är en leverantör med fullservice som konstruerar, trycker, tillverkar och lagerhåller dina förpackningar.

Gafs Kartong AB
Västbovägen 49
331 53 Värnamo

tel. 0370-207 00
e-post. info@gafs.se