Öka trycket med fler färger för att glänsa.

 

Tryck är en teknikintensiv historia, men låt oss hålla den kort. I din version är det ju framför allt resultatet som räknas. Kvalitet och kostnad.

Tryckkvalitet är mätbar och säkerställs av en lång rad specialister. Som konsekvens får din reklambyrå göra form och tryckoriginal, medan vi fokuserar på andra kritiska moment som ska koordineras för bästa tryckkvalitet.
Varje moment påverkar nämligen resultatet. I tryckoptimeringen av materialet, med varianter från tunnaste kartong till microwell. I prepress-avdelningens kalibrering för bästa återgivning av foto och grafik. I tryckpressarnas kapacitet, där vi använder upp till 6 färger för avancerat tryck. I lack- och folieringsverk som ökar effekten.

Vill du studera vår tryckteknik i detalj, är du och din reklambyrå välkommen att hälsa på. Då kan vi garantera att informationen gäller vår allra senaste utrustning. Utvecklingen går i rasande fart.
Efter tryckpressen stansas och limmas kartongen, i en ren miljö som certifierats enligt gällande hygienkrav för förpackningar till läkemedel och livsmedel.

Vi gör det yttersta

Gafs Kartong utvecklar och tillverkar konsumentförpackningar i kartong och microwell. Vi är en leverantör med fullservice som konstruerar, trycker, tillverkar och lagerhåller dina förpackningar.

Gafs Kartong AB
Västbovägen 49
331 53 Värnamo

tel. 0370-207 00
e-post. info@gafs.se